Jantje Beton

2 t/m 7 maart is weer de jaarlijkse collecte van Jantje Beton.
De helft van de opbrengst van de collecte gaat direct naar onze eigen groep en daar weer een deel van naar de eigen speltak.
Erg de moeite waard en ook nodig.


Het belang van spelen

Spelen is belangrijk. Kinderen moeten bewegen voor een gezonde ontwikkeling. En tijdens het spelen leren ze allemaal belangrijke dingen zoals vrienden maken en omgaan met tegenslagen. Jammer genoeg wordt buiten spelen steeds minder vanzelfsprekend. 3 op de 10 kinderen speelt niet of slechts een keer per week vrij buiten. Spelen houd je vrolijk en open tegenover de wereld. Eigenlijk zou iedereen wat meer moeten (buiten) spelen.

Collecteer mee en help ons!

De helft van de opbrengsten besteedt Jantje Beton aan speelprojecten in heel Nederland.
De andere helft is voor onze eigen clubkas. Die opbrengst is heel erg welkom.

St.Stefanus gebruikt een deel van de opbrengst voor de verbouwing van de eigen blokhut, voor nieuwe materialen en leuke extra’s voor de speltakken zelf. Een klein gedeelte gaat direct naar de speltak van waar de collectant bij hoort. Fijn!
Voor elk jeugd- en staflid wordt een collectebus en vergunning geregeld, tenzij je echt niet mee wilt of kunt doen.
Die melden zich even af bij Balou vòòr 7 februari (c.kuijlaars@ststefanus.nl) De leiding van de scouts overleggen nog of ze het anders gaan doen. Info volgt via hen. In Valkenswaard (en Dommelen) zijn veel wijken elk jaar niet verdeeld. Er zijn simpelweg niet genoeg collectanten en we willen de wijkjes voor de kinderen ook niet groter maken. Als er ooms, tantes, opa’s of bekenden mee willen helpen is dat natuurlijk heel welkom. Voor Jantje, maar ook voor onze club en de eigen speltak. Opgeven bij Balou!