Overvliegen

Op Zaterdag 3 oktober vliegen de oudste bevers over naar de welpen, en de oudste welpen naar de scouts. Er zijn (nog) geen scouts die overvliegen naar een oudere speltak. Onder voorbehoud van aangescherpte maatregelen vanuit het RIVM, de veiligheidsregio of scouting Nederland draaien we de deze dag met alle speltakken gezamenlijk van 10 tot 12 uur. Wellicht dat de scouts een iets aangepaste tijd hanteren, dat horen ze dan nog via hun WhatsApp groep.

Livia, Sepp en Fritz gaan van de bevers naar de welpen. Zij krijgen een berichtje van de penningmeester aangezien de contributie iets verandert voor ze. Melle is erbij gekomen, Tije en Karlijn zijn aan het ontdekken of ze het leuk genoeg vinden.

Van de welpen naar de scouts gaan: Jordy, Jamiro, Levi, Pepijn, Loek, Thieme, Juul en Finn. Zaterdag 15 september willen we (een van de) ouders graag uitnodigen om na het draaien even te blijven zodat de scoutsstaf kennis kan maken en bijzonderheden toe kan lichten bij deze mijlpaal.

Alle kinderen die overvliegen 3 oktober doen er goed aan om reserve kleren en een handdoek mee te nemen! Je weet maar nooit..