Scouting Vlooienmarkt Valkenswaard

Ophalen spullen Scouting Vlooienmarkt Valkenswaard

Scoutinggroepen St. Maarten en St. Stefanus uit Valkenswaard halen op vrijdagavond 23 en zaterdag 24 september 2022 weer oude, bruikbare spullen op voor de jaarlijkse Scouting Vlooienmarkt. Het ophalen gebeurt huis-aan-huis.

Spullen ophalen

Op vrijdag 23 september komen de scoutingleden in uniform vanaf 18.00 uur in Dommelen langs. Op zaterdag 24 september halen zij vanaf 10.00 uur in Valkenswaard op. De spullen kunnen aan de deur gezet worden met de eerder rondgebrachte flyer erop geplakt. De scoutingleden bellen alleen aan als er een flyer op de voordeur is geplakt. Bankstellen, matrassen, witgoed, kachels, beeldschermen, wit kunststof tuinmeubilair en andere grote zware spullen nemen ze niet mee. De spullen moeten door 1 persoon getild kunnen worden. Ook vieze of kapotte spullen kunnen ze niet gebruiken.        

Spullen brengen

Bewoners uit Valkenswaard en Dommelen kunnen ook zelf spullen brengen bij de SMEVA, Kennedylaan 25-27, Valkenswaard. Dat kan op zaterdag 24 september van 10.00 tot 14.00 uur.

Verkoop spullen

De vlooienmarkt is al vele jaren een gezellige activiteit van de Scouting. Dit jaar wordt deze gehouden op zaterdag 1 oktober van 11.00 tot 16.00 uur op de Markt in Valkenswaard. De toegang is gratis. Om 12.00 uur is er een veiling van de mooiste spullen die zijn opgehaald.

Van de opbrengst kunnen de scoutinggroepen bijvoorbeeld nieuwe kampeerspullen kopen of de blokhut een opknapbeurt geven.